Expired

Conduci în siguranță, câștigi cu siguranță

Expired

Conduci în siguranță, câștigi cu siguranță

Cum particip?
Etapa 1

Cumpără o mașină nouă, în perioada campaniei, de la unul dintre distribuitorii participanți

Etapa 2

Echipeaz-o cu 4 anvelope Michelin de iarnă sau CrossClimate de la același distribuitor

Etapa 3

Înregistreză-te completând formularul și încărcând facturile de achiziție

Etapa 4

În 3-5 zile lucrătoare vei prim voucherul tău de cumpărături pe e-mail

Cumpără 4 anvelope Michelin de iarnă sau CrossClimate, în perioada campaniei, de la unul dintre distribuitorii participanți și înregistrează-te pentru a primi voucherul tău eMag!

 

 

 1. Produsele participante la această campanie sunt anvelopele de iarnă Michelin, inclusiv anvelopele MICHELIN CrossClimate, pentru autoturisme, camionete și 4x4.
 2. După înregistrare, participantul la promoție va fi informat în legătură cu validitatea înregistrării în cel mult 7 de zile lucrătoare. Dacă înregistrarea este validă, participantul va primi voucherul de cumpărături eMAG în același mesaj în care este anunțat că este validat.
 3. Valoarea totală a voucherelor de cumpărături eMAG este de 637170 lei, cu TVA inclus.
 4. Regulamentul promoției este disponibil gratuit, oricărui participant, pe www.michelin.ro, unde găsești și alte detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
 5. Pentru mai multe detalii privind statusul înregistrării contactați promo.michelin@ota.ro
 6. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
 7. Campania este valabilă numai în rețeaua de distribuitori Michelin care participă la această promoție. Lista distribuitorilor participanți este disponibilă pe www.michelin.ro
 8. Fiecare participant se poate înregistra o singură dată și poate primi 1 singur premiu, chiar dacă a achiziționat mai mult de 4 anvelope noi Michelin de iarnă sau CrossClimate.
 9. În cadrul campaniei se vor acorda 1800 de vouchere în valoare unitară de 100 de lei și 1500 vouchere în valoare unitară de 300 de lei. În cadrul loteriei organizate pentru participanții care achiziționează minim un set de anvelope MICHELIN CrossClimate 2, premile oferite sunt reprezentate de 1 sistem soundbar / săptămână, în total 6 sisteme soundbar, fiecare având valoarea de 1299 lei.
 10. Participanții care achiziționează minim un set de anvelope model CrossClimate 2 intră în cursa pentru un sistem soundbar / săptămână.
 11. Câștigătorii loteriei vor fi anunțați la finalul campaniei, în perioada 15-30 Decembrie 2021.
 12. Imaginile au scop informativ.
 13. Campania actuală se desfășoară în perioada 15 Octombrie - 30 Noiembrie 2021. Achiziția trebuie efectuată în această perioadă.
 14. Înregistrarea în campanie trebuie efectuată până la data de 10 Decembrie 2021, cel târziu.